Справка за сметки към Мтел (A1), Виваком и Теленор

Проверка на фактури към Vivacom, Mtel (A1), Telenor 2018г.

Отдавна отмина времето, когато телефонната сметка беше проверявана единствено в офисите и клоновете на съответните телефонни компании. Сега съществува доста лесен и удобен начин за следене на вашето потребление на разговори, текстови съобщения и потребление на мобилен Интернет. То може да бъде проверявано в сайтовете на големите телекомуникационни компании – Виваком, Теленор и Мтел (A1), при това онлайн. За целта ви е необходима само надеждна Интернет връзка.

Мтел (A1)

Проверката към този телефонен оператор може да бъде проверявана в неговия сайт. За целта е необходимо да си направите регистрация и да следвате указанията, посочени в платформата.

Но, ако не сте титуляр на сметката, както и при условие, че титулярят е забранил достъп до своите данни, тогава проверката не може да бъде направена.
Все пак, за хората с достъп до услугите на Мтел е необходимо да имат регистрация на сайта https://www.a1.bg/bg
В раздела E – фактура може лесно да се провери, както сметката на титуляря, така и текущото потребление на използвани минути за разговори, смс услуги, ваучери за зареждане на карти, Интернет трафик и др. След като натиснете бутона Е-фактура, можете да посетите раздела Статистика.

Там имате възможност да изберете как да бъдат представени данните – общо потребление, по съответните дни от месеца или друга възможност, предпочитана от вас.

Натискайки бутона Експорт, вие заявявате по какъв начин да ви бъде експортирана статистиката. В менюто на оператора съществуват и два бутона, избирането на които ви предоставя възможност да определите и начина на плащане на вашите текущи задължения. Това са Плати и Платежно.


> Проверка на фактура към Мтел (A1) <


Виваком

Проверката на сметка и нейното плащане в платформата на Виваком се извършва, чрез съответната регистрация в платформата www.vivacom.bg.

Ако нямате регистрация е необходимо да си измислете ваша парола, както и да въведете общи данни за вас. Сайтът на Виваком разполага с раздел Потребление и сметки, където може да получите детайлна информация, относно вашето текущо потребление, неплатени задължения и оставащите минути от вашия тарифен план.

Системата на мобилния оператор предоставя възможност за плащане на задълженията, както и различни опции за регистрирани потребители. Те могат да заявят онлайн определена услуга, да изпращат текстови съобщения на други потребители на Виваком, както и да се забавляват в сайта на телекомуникационния оператор.


> Проверка на сметка към Виваком <


Теленор

За регистрираните потребители на компанията Теленор, съществува възможност за проверка на сметка, текущо потребление и статут на поръчки в раздела my.telenor.bg. Той е предназначен за клиенти на мобилния оператор, като чрез този сайт могат да се добавят допълнителни пакети минути, смс-услуги, както и Интернет потребление. С посещението на сайта получавате възможност за проверка на своята настояща фактура, както и минали плащания. Това може да се извърши в раздела @Фактура, който е част от платформата my.telenor.bg на телекомуникационния оператор.


> Проверка на сметка към Теленор <


 

Вашият коментар