Еврошанс проверка на фиш и теглене на живо

Еврошанс проверка на талон

Играта Еврошанс е още една чудесна възможност да проверите късмета си и да се радвате на печалби.

Можете да играете както в специалните букмейкърски пунктове на Еврошанс, така и онлайн. Удобството да се играе онлайн е в това, че не ви се налага да прекъсвате ежедневните си занимания, за да посещавате пункт на Еврошанс. Това може да бъде направено през телефона или компютъра, без да излизате от дома или офиса си. Просто попълвате лесно и бързо фишове на играта онлайн.

Как става това?

Можете да играете в една или във всички секции А, Б и В. Изберете с колко числа ще играете, задраскайте точно толкова цифри, колкото сте избрали за дадената игра. Отбележете стойността на залога си в едно теглене. За да увеличите шанса си за печалба, можете да маркирате няколко суми в лева или един или няколко множители.

Играта ви дава възможност да правите комбинации или да използвате специални и фигурални залози. Всичко това е въпрос на ваш избор и желание да заложите повече пари, но и да спечелите значително по-големи суми.

В секцията „Проверка на талон” в сайта:

https://www.eurobet.bg/page/eurochance_talon

можете да въведете вашите числа и да видите дали талона ви печели.

Проверка на тираж

Имате възможност за проверка на стари тегления. Това може да направите като посетите секцията „История на тиражите”, където можете да потърсите определен тираж като въведете дата и час, година, дата и теглене.

Ако искате да играете бързо и да разберете веднага дали печелите, можете да играете с Експресталон на Еврошанс, при който избирате талон, заплащате залога и гледате тегленето, при което веднага разбирате талона ви печели.

Какво се изисква, за да играете игрите на Еврошанс?

Игрите Еврошанс са предназначени за лица, навършили пълнолетие, тоест трябва да сте на възраст над 18 години.

Можете да играете с неограничен брой талони, които да си купите от пунктовете или да играете онлайн

В сайта на играта има информация за часа на следващото теглене, така че можете да разберете на момента дали сте имали късмет и каква е вашата печалба.

Тегленията са в интервал от 7 минути, а стойността на печалбите може да достигне до 1 милион лева, според стойността на вашия залог, умножен по коефициента. В тази игра вие сами определяте колко висока може да е вашата печалба, така че не бива да ограничавате залозите си, особено ако искате да спечелите повече. Минималният залог е 0,20 ст, а максималната сума, която можете да заложите е 5 000 лв. Успех!

Вашият коментар