Проверка на Тото фиш ( 5/35, 6/49, Еврошанс и Национална лотария )

Проверка на числа от Тото билет

Вече не е задължително да посещавате Тото пункт, за да се информирате за актуална информация, относно тиражи, печалби и проверка на тото фиш. За целта е необходимо да разполагате с надеждна Интернет връзка, както и с подходящо устройство. Тото резултатите могат да бъдат проверявани от мобилен телефон, както и компютър.
Най-лесният начин за проверка на Тото фиш е като се посети сайта на Българския спортен тотализатор. В съответния раздел, който се нарича Зона за играчи, може да въведете номера на тиража, който ви интересува. В това отделение на платформата за проверка на Тото резултати е възможно да се проверят и доста по-стари тиражи на Българския спортен тотализатор.

След това въвеждате числата от вашия фиш, както и неговия номер. Когато въведете всички необходими данни е необходимо да натиснете на раздела Провери, с който можете да проверите дали имате печеливши числа. Съществува и възможност за проверка на допълнителната опция за печалби, наречена Втори тото шанс. За целта е необходимо само да се въведе актуалния номер на Тото фиша от съответното теглене на Българския спортен тотализатор.

 

Все повече хора предпочитат да играят Тото онлайн. Това е продиктувано от навлизането на новите технологии в тези игри, както и от все по-оскъдното време, което можем да отделим за да посетим Тото пункт и да закупим фиш. За тази цел, Българския спортен тотализатор е създал и схема с регистрация на сайта на БСТ. Необходимо е да се въведе ЕГН на лицето или ЕИК, при условие че потребителят е чужденец. Тъй като подобни игри са предназначени за пълнолетни потребители, при регистрирането трябва да се удостовери, че регистриращият се има 18 навършени години. Допълнителни данни, които се изискват, са актуален имейл адрес, парола, както и потребителско име.
След попълване на данните на вашия имейл адрес ще получите потвърждение за регистрацията ви, като може да влезете във вашия нов профил, създаден в сайта на Българския спортен тотализатор. Допълнителни указания могат да се намерят в раздела Общи правила и условия, намиращ се в левия ъгъл на платформата на БСТ. При условие, че не успете да се регистрирате успешно на сайта, трябва да изпратите вашия имейл адрес на служители от Спортния тотализатор. Това може да стане по служебен път, след като сте предоставили всички необходими данни на посочения в платформата на БСТ електронен адрес за обратна връзка, намиращ се в графата Често задавани въпроси.
В сайта на Българския спортен тотализатор може да се намерят и данни за определени числа, които са се падали в тиражите на Тото 2. Този раздел се нарича Статистика и се отнася до тиражите от 6/49, 6/42 и 5/35.

Вашият коментар