ВиК услуги при ремонт на банята

Всеки мащабен ремонт неминуемо минава и през банята. Доста от задачите, които принципно са по-трудни за изпълнение, са свързани с нея, но с подходящ партньор съвсем не е непосилно.  Заедно ще се справим с всяка поставена от вас задача.

От каквито и ВиК услуги от Шалом ВиК да се нуждаете, можете да се обърнете към нас. Всичко, което трябва да направите, е да заявите с какво можем да ви помогнем. Предлагаме всякакви услуги в сферата, като накратко ще се спрем на някои от тези, за които най-често клиенти се обръщат към нас.

Монтаж на мивка

Изграждането или пък ремонтирането на ВиК инсталацията винаги трябва да са с най-добро качество. Тя трябва да е надеждна и е добре редовно да я подлагате на профилактика. Така ще избегнете риска от евентуални неприятни аварии. Нова мивка може да ви трябва за банята или за кухнята, или за други помещения, но за където и да става дума – ние можем да ви помогнем!

Монтаж на тоалетна

Този монтаж е още една дейност, с която може да сме ви полезни в процеса на ремонт. Когато предприемете преустройство на банята или на тоалетната, логично е да подмените и старата си тоалетна чиния. Това е свързано с редица дейности, в това число – и къртачни, които отнемат много време и усилия. За нашите специалисти това е предизвикателство, с което ви гарантираме, че ще се справим лесно.

Подмяна на бойлер

Друга същинска част от преустройството на банята е подмяна на бойлера. Важно е да се убедите, че бойлерът ви е в пълна изправност. В противен случай е напълно възможно да се стигне до инцидент.  Препоръчително е да се доверите на нашите висококвалифицирани специалисти. Те ще демонтират стария бойлер и ще монтират на неговото място нов. Не се колебайте да ни се обадите при необходимост.

Монтаж на биде

Предлагаме и извършване на монтаж на биде. За тази дейност се изискват умения и опит. При такъв монтаж има строго индивидуална специфика, според вида биде и в зависимост от вида на тоалетната чиния.

Монтаж на душ и вана

В зависимост от това дали искате душ или пък душ и вана, нашият екип безпроблемно би могъл да монтира и двете. Тези дейности трябва да бъдат извършени с повишено внимание и специалистите да разполагат със задълбочени познания в областта. Без значение вида на избраните душ или вана, ние ще да се справим със задачата.

Монтаж на пералня

Пералнята е нещо, което използваме често и съответно – често се разваля! Ние можем да я монтираме или да отстраним повредите по нея. Свържете се с нас, ако възникне проблем!

Вашият коментар